دستگاه میوه خشک کن یکی از وسایلی است که امروزه می توان آن را در بیشتر آشپزخانه ها پیدا کرد. از مدل های قدیمی آن که مربوط به چندین سال پیش هستند گرفته تا جدیدترین و مدرن ترین انواع آن توانسته اند رفته رفته در میان لوازم خانگی اصلی جا باز کنند. برای خرید میوه خشک کن باید از این وسیله اطلاعات کافی داشته باشید و انواع آن را بشناسید، به علاوه آن که باید بدانید بهترین میوه خشک کن ها شامل کدام ویژگی ها هستند. به همین دلیل هم در این مطلب تصمیم داریم به موضوع راهنمای خرید میوه خشک کن بپردازیم و شما را با هر آن چه که باید از این دستگاه بدانید آشنا کنیم.

معرفی انواع میوه خشک کن

به طور کلی می توان گفت که میوه خشک کن ها از نظر نوع جریان خشک کنندی شان به دو نوع مختلف افقی و عمودی دسته بندی می شوند:

  • جریان عمودی: در انواع دستگاه های میوه خشک کنی که جریان آنها عمودی است معمولا منبع تولید گرما در بخش کف دستگاه قرار دارد. غالبا این نوع از میوه خشک کن ها دارای شکلی دایره ای هستند و طبقات آنها نیز به گونه ای طراحی می شود که بر روی هم چیده شوند. به علاوه آن که دستگاه میوه خشک کن عمودی از سمت بالا باز می شود و باید هر کدام از سینی ها را به ترتیب برداشت. این نوع از میوه خشک کن ها معمولا جمع و جورتر هستند و فضای کمتری را اشغال می کنند. میوه خشک کن های جریان عمودی برای خشک کردن میوه و سبزیجات گزینه مناسبی هستند اما توانایی خشک کردن چیزهایی مانند گوشت را نخواهند داشت. قیمت این نوع از دستگاه ها نسبت به نمونه های افقی کمتر بوده و مقرون به صرفه تر هستند.

خرید میوه خشک کن

  • جریان افقی: منبع گرمای این نوع از میوه خشک کن ها در عقب و پشت دستگاه است و از این نظر نیز به دستگاه هایی مانند فرهای فن دار شباهت دارند. در این نوع از دستگاه های میوه خشک کن از طبقات کشویی استفاده می شود و مشکلی در بخش جداسازی طبقات نیز وجود نخواهد داشت. باید گفت که در میوه خشک کن هایی که به صورت طبقاتی هستند طبقه ها به صورت کشویی بر روی هم قرار می گیرند و سوراخ هایی که بر روی هر کدام از طبقات و سینی ها قرار دارند این اجازه را می دهند که هوا و گردش آن به خوبی به حرکت در آیند. هزینه ای که برای این نوع از میوه خشک کن ها در نظر گرفته می شود معمولا از نمونه های جریان عمودی بالاتر است، چرا که از نظر کارکردی کمی حرفه ای تر از آنها هستند، چون توزیع گرمایشان یکنواخت تر بوده و برای خشک کردن چیزهایی مانند گوشت نیز جوابگو خواهند بود.

خرید میوه خشک کن

نکات خرید میوه خشک کن

برای آن که بتوانید دستگاه میوه خشک کن مناسبی را خریداری کنید باید نکات و ویژگی هایی را در دستگاهی که می خواهید خریداری کنید مد نظر قرار دهید. برای مثال توان دستگاه یکی از مسائلی است که باید در نظر داشته باشید. قدرت و توان دستگاه های میوه خشک کنی که امروزه در بازار موجود هستند بین 200 تا 600 وات متغیر هستند که بر اساس تعادل بین این توان و حرارت تولید شده در دستگاه می توان از خشک شدن مناسب مواد غذایی اطمینان خاطر حاصل کرد.

مسئله بعدی در خرید میوه خشک کن ، به ظرفیت دستگاه شما مربوط می شود. طبیعتا هر چه تعداد طبقات و قطر دستگاه میوه خشک کن شما بیشتر باشد ظرفیت آن نیز بیشنر خواهد بود. به همین دلیل شما باید بر اساس میزان نیاز و سبک زندگی تان به دنبال دستگاه میوه خشک کنی با ابعاد و اندازه مناسب باشید.

مسئله مهم دیگری که در زمان خرید میوه خشک کن خود باید به آن توجه کنید تنظیم دما است. طبیعی است که هر گونه ای از مواد غذایی با توجه به ویژگی هایی که دارند در دمای متفاوتی از دیگری خشک می شوند. به همین دلیل نیز بهتر است به سراغ دستگاه های میوه خشک کنی بروید که امکان تنظیم دما و حرارت آن برایتان فراهم باشد.

یکی از مسائلی که بیشتر افراد با آن سر و کار دارند تولید صدا در دستگاه های میوه خشک کن است. در این راستا باید گفت که به دلیل وجود فن در این دستگاه میزانی از این تولید صدا طبیعی و اجتناب ناپذیر است. با این حال شما می توانید با توجه به مدلی که انتخاب می کنید بر روی نوعی از میوه خشک کن دست بگذارید که تولید صدای آن در حداقل شکل ممکن باشد. با این حال بد نیست اشاره کنیم که دستگاه های میوه خشک کنی که دارای جریان افقی هستند به مراتب صدای کمتری از نمونه هایی با جریان عمودی تولید می کنند. در نهایت نیز بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که بهتر است به دنبال مدل هایی باشید که لوازم جانبی آنها قابل شست و شو باشند.

خرید میوه خشک کن

برندهای مطرح میوه خشک کن

برندهایی که به تولید و عرضه دستگاه میوه خشک کن می پردازند از تنوع بالایی برخوردار هستند که طبیعتا هر کدام کیفیت های متفاوتی دارند. با این حال برندهای مطرحی که به تولید میوه خشک کن می پردازند عبارتند از سایا، فلر، هامسول، گرند، ویداس، بیشل، تکنو، گوسونیک، ساپر، متئو، کوچن پروفی، کلترونیک، زیلان، سرجیو، جی پاس، بهی، سنکور، کیپ، بلانزو و…

بورس خرید میوه خشک کن

امروزه فروشگاه های اینترنتی بسیاری به فروش دستگاه میوه خشک کن می پردازند. با این حال شما می توانید با مراجعه حضوری به بورس خرید این دستگاه، خریدی مطمئن تر داشته باشید. به همین دلیل هم توصیه ما این است که برای این کار حتما به بورس خرید میوه خشک کن در بازار بزرگ تهران، سه راه امین حضور و سری بزنید.

خرید میوه خشک کن

جدول قیمت میوه خشک کن

طبیعتا یکی از مهم ترین معیارها برای خرید میوه خشک کن ، هزینه و قیمت آن محصول است که بسته به نوع دستگاه، برند و ویژگی های آن متغیر خواهد بود. به دنبال این مسئله در این بخش از مطلب راهنمای خرید میوه خشک کن ، جدول قیمتی را برایتان آورده ایم که به دیدگاهی کلی از این موضوع دست یابید تا خرید مطمئن تر و آگاهانه تری داشته باشید.

انواع میوه خشک کن
برند مدل | کد محصول نوع قابلیت شست و شو جنس بدنه  قیمت  (تومان)
سایا  GP-102 عمودی دارد پلاستیک 389.000
فلر FD 500 عمودی دارد پلاستیک 855.000
کیپ KD-1001KR افقی دارد پلاستیک 1.500.000
گوسونیک GFD-513 افقی دارد پلاستیک 478.000
بلانزو BFD-1120 افقی پلاستیک 363.000
ساپر SFD-5860D افقی دارد پلاستیک 630.000

برای خرید هر محصول کافی است روی برند هر محصول کلیک کرده به سادگی به صفحه خرید اینترنتی این محصولات متصل شوید.

در مطالب بعدی شما را با قیمت روز سایر لوازم و وسایل منزل آشنا خواهیم کرد، پس برای اطلاع از به روزترین ایده های طراحی و دکوراسیون داخلی چشم از ایران اپارتمان بر ندارید!

 در تحریریه 

وبسایت ihome.ir


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها