تراریوم ها مانند یک گلخانه کوچک عمل می کنند و نیازمند آبیاری کمی هستند، فضای کمتری را می گیرند و معمولا مراقبت از آنها آسان است و این گیاهان کوچک و پر طرفدار باعث ایجاد علاقه و احساس خوب در یک فضا می شوند.

 اگر بخواهیم تراریوم را برای شما معرفی کنیم، باید بگوییم تراریوم ها یک ایستم و گلخانه کوچک در داخل خانه است که با کمترین نگهداری و بیشترین طراوت دهی به فضا ، متناسب با دکوراسیون داخلی هر فضایی است. تراریوم ها را می توانید در همه جا استفاده کنید، از فضای نشیمن یک خانه تا اتاق جلسات یک شرکت می تواند دامنه ی استفاده از تراریوم ها متغییر باشد. به همین منظور در این مطلب  می خواهیم شما را با روش ساخت تراریوم در خانه آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.

      

تراریوم چیست؟

همان طور که گفته شد تراریوم ها مانند یک گلخانه کوچک عمل می کنند و نیازمند آبیاری کمی هستند، فضای کمتری را می گیرند و معمولا مراقبت از آنها آسان است و این گیاهان کوچک و پر طرفدار باعث ایجاد علاقه و احساس خوب در یک فضا می شوند. تراریوم ها در شکل ها و اندازه های مختلف عرضه می شوند و می توانند در ظروف بدون درب و با درب زندگی کنند.

وسایل مورد نیاز برای ساخت تراریوم

وسایل مورد نیاز برای ساخت تراریوم:

  • ظرف شیشه ای شفاف
  • سنگ های تزئینی یا سنگ رودخانه
  • زغال چوب باغبانی
  • یک فیلتر قهوه یا قارچ اسپاگنوم
  • خاک مورد استفاده برای رشد کاکتوس
  • گیاهان مینیاتور و یا خزه

آموزش تصویری ساخت تراریوم

مراحل ساخت تراریوم در خانه

برای ساخت تراریوم در خانه باید توجه داشته باشید که ظرف انتخابی شما هر شکلی می تواند باشد، اما باید حتما عمق داشته باشد تا بتوانید به سادگی لایه های زهکشی را در آن ایجاد کنید، و دهانه آن به اندازه ی کافی بزرگ باشد تا دستتان به راحتی در آن وارد شود، همچنین برای عبور نور شیشه ای و شفاف باشد .
برای شروع، کف ظرف را به اندازه 1 الی 2 سانت سنگ ریزه برای ایجاد لایه زهکشی بریزد. لایه ای از زغال چوب را در بالای لایه سنگ اضافه کنید. زغال چوب به عنوان یک فیلتر عمل می کند، مانع از باقی ماندن رطوبت بیش از حد در ظرف شما می شود. برای جلوگیری از نفوذ خاک به سنگ، شما باید یک لایه مانع اضافه کنید برای این منظور می توانید از فیلتر قهوه یا قارچ اسپاگنوم استفاده کنید.
اگر در هنگام 

ساخت تراریوم ،برای ریختن سنگ ریزه یا ذغال دچار مشکل می شوید، می توانید با یک رومه مواد را به داخل ظرف هدایت کنید و مانع کثیف شدن گلدان شوید.

گیاهان مناسب تراریوم

گیاهان مناسب تراریوم

حالا سراغ مرحله جذاب قرارگیری گل ها می رویم. انتخاب شما برای گیاهان مناسب تراریوم در ظرف در بسته یا باز در این مرحله تاثیر دارد و چون تراریوم های در بسته  را نمی توان در نور مستقیم یا روشن قرار داد پس شما باید گیاهان دوست دار رطوبت را برای چنین تراریوم هایی انتخاب کنید.

بهترین گیاهان تراریوم های در بسته عبارتند از:
  • توت فرنگی
  • سرخس
  • خزه زنده
  • اشک های کودک

تراریوم چیست؟

اطمینان حاصل کنید که هر کدام از گیاهانی که استفاده می کنید، عاری از هرگونه ه است و اگر متوجه وجود آنها شدید باید حتما قبل از قرار دادن در ظرف، آنها را از بین ببرید. مراکز عرضه این گیاهان می توانند به شما بهترین روش رفع آفت آن ها را آموزش دهند. تراریوم های درب باز به شما گزینه های بیشتری را برای انتخاب گیاه مناسب تراریوم می دهد، زیرا گیاهان این تراریوم ها می توانند در نور متوسط ​​تا شدید قرار بگیرند و می توانند خاک مرطوب یا خشک را داشته باشند.

در اینجا چند مورد بهترین گیاهان تراریوم های در باز را نام می بریم:

  • ساکولنت
  • بنفشه آفریقایی
  • ستاره های زمین

تراریوم شیشه ای

برای کاشت گیاه، یک گودال کوچک داخل خاک ایجاد کرده و ریشه گیاه را داخلش قرار بدهید. بهتر است مطمئن شویم که برگ ها در کنار شیشه قرار نداشته باشند، زیرا به دلیل دریافت نور مستقیم امکان سوختگی برگ ها وجود دارد. به طور کلی تراریوم های در بسته به مراقبت کمتری نیاز دارند، زیرا ایستم خود را در طول زمان تشکیل می دهند. می توانید آب کمی به آن اضافه کنید، اما در تراریوم باز باید در نظر داشته باشید که این ظروف آب اضافی را تخلیه نمی کند. همچنین این موضوع که آیا خاک باید مرطوب یا خشک نگه داشته شود بستگی به نوع گونه های گیاهی آن دارد، بنابراین قوانین مراقبت از گیاه را دنبال کنید و هنگام آبیاری تراریوم های در بسته آب را کم کم اضافه کنید تا میزان آبی را  که در پایین سنگ ها قرار می گیرد ببینید و سپس آبیاری را متوقف کنید.

* در مطالب بعدی شما را با روش نگهداری گیاهان خانگی بیشتری آشنا می کنیم، پس برای آشنایی و اطلاع از نحوه ی نگهداری انواع گیاهان خانگی چشم از ایران اپارتمان  بر ندارید!

 تحریریه وبسایت ihome.ir

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها